- LawData – מאגר פסקי דין
- עוצרים את הפרסום, אלי הלם, 3.1.01, TheMarker
- זהירות, שטח פרטי, משה רונן, 9.12.03, ynet
- הנזק התדמיתי של תיאורים מעוררי בחילה, אלי הלם, 2.8.05, TheMarker
- הפילוסופיה של העלבון, שרה ליבוביץ-דר, 23.04.2003, הארץ
- מפחד מ BSA ?, ידיעות חוץ, 10.10.2008, Pc Magazine – האם זה לגיטימי לבצע ביקורי פתע במשרדים פרטיים, על ידי גוף שמפקח על שימוש והפצה לא חוקיים של תוכנות מחשב בעלות זכויות יוצרים.
- האח הגדול של שוק האשראי, משה גורלי, 10.01.12, כלכליסט – חוקים חדשים שמאפשרים לגופים ממשלתיים וחברות פרטיות לאגור ולצבור מידע אישי על הלקוחות שלהם, ולאחר מכן להשתמש בו לצרכים מסחריים ואישיים.
- מומחים: חשיפת זהות גולשים “תרחיק אותנו מהמדינות המאפשרות חופש פעולה באינטרנט” , אלה לוי וינריב, 12/01/09, mako – האם לחברות אינטרנט יש אפשרות לגלות פרטים אישיים לגבי לקוחות שמשתמשים בשירותים שלהם. והאם מותר לחברות אינטרנט לחשוף את שמם ולוותר על האנונימות של אותם גולשים.
- מומחים משפטיים: BSA מודיע לבעלי עסקים על בואו לביקור אך לא על זכותם להתנגד לו , אתי אפללו, 27.12.2006, The Marker – איגוד ה BSA שולח מכתבי התראה על ביקור אפשרי בבית עסק בכדי למצוא שם תוכנות לא חוקיות שמותקנות במחשבים (כמו למשל ווינדוס, אופיס וכו’) – האם מותר לפי החוק להתנגד למכתב התראה שכזה שמאיים בנקיטת צעדים והליכים משפטיים, והאם מותר להתנגד לביקור צפוי של אירגון ה BSA בבית העסק. (עו”ד אלי הלם: “המכתב של BSA אינו צו משפטי ואם בעל העסק יסרב לקבל את הביקור, לא יהיו לכך כל תוצאות משפטיות, ומוסיף כי גוף חזק כמו BSA שמתכתב עם צרכנים צריך לתת להם מידע מלא וגלוי. “כל כניסה לבית עסק ותפיסה של רכוש מצריכים צו של בית משפט”, אמר הלם. לדבריו, “בית המשפט נותן צו לגופים כאלו רק כצעד חריג וקיצוני ולא על דרך השגרה, כפי שניתנים צווי חיפוש לרשויות החוקרות”.)
- חוזר לקופר: למה נפתח מחדש תיק רצח הנשים?, ynet
- האם מותר למעביד לבלוש אחר הדואר האלקטרוני של העובדים? , אלה לוי וינריב, 03/06/2008, גלובס – האם למעסיק שחושד שעובד שלו פועל בדרכים לא לגיטימיות יש זכות לבדוק את הדרכי התקשרות שלו דרך האינטרנט או שמא הוא צריך לקבל אישור של העובד.